Trykk “Enter” for å komme videre

FrP-topp krever AAP-tiltak fra regjeringen

Last updated on 6. september 2019

Frp-topp Aina Stenersen er ikke beroliget av Nav-ledelsens forsikringer om at AAP-mottakere får bedre oppfølging. Hun mener regjeringen må se på mulige tiltak, skriver Dagsavisen. Ifølge avisa er ikke Stenersen beroliget av svarene Nav-ledelsen har gitt når det gjelder hvilken oppfølging mottakere av arbeidsavklaringspenger får etter regjeringens innstramming i regelverket.

– Regjeringen sitter nå i budsjettkonferanser. Det er nå de kan gjøre noe, sier Stenersen. Det bør gjøres noe med situasjonen vi har i dag. Jeg mener det trengs en kartlegging av hvordan Nav-ledelsen jobber for at oppfølgingen faktisk blir bedre. Hvis det er ressurser i Nav det skorter på, må regjeringen også se på hva den kan bidra med økonomisk, sier hun.

Aina Stenersen sier at de som lever av økonomisk sosialhjelp får utrolig lite utbetalt og er i en veldig vanskelig situasjon. Jeg synes det er kjempetrist at mange har det så utfordrende. Vi må stille opp mer og hjelpe dem, og vi må spørre oss selv om det er mer vi kan gjøre for å opprette arbeidsplasser, gi arbeidstrening og andre tiltak som kan hjelpe den enkelte i våre lokalmiljøer, fremholder hun.

Les mer i Dagsavisen

Du kan diskutere denne artikkelen i aksjonsgruppas Facebook-gruppe

Flere innlegg i PresserundenFlere innlegg i Presserunden »